
از مبارزه با چالشها تا نوآوریهای درمان سرطان: روایت موفقیت سبحان انکولوژی!
گروه سلامت و دارویی برکت: در دنیای پیچیده و پویا صنعت داروسازی، بهویژه در حوزه تخصصی و حساس داروهای انکولوژی، شرکتهایی که قادر به مقابله با چالشهای متعدد و رقابتی این صنعت هستند، جایگاهی ویژه در ارتقای سلامت و کیفیت زندگی بیماران پیدا میکنند.
در این میان، شرکت سبحان انکولوژی بهعنوان یک پیشگام در عرصه تولید داروهای ضد سرطان، موفقیتهای چشمگیری به دست آورده است که ناشی از نوآوری، رهبری اثربخش و یکپارچگی فرهنگی در سازمان است.
در همین راستا، در گفتگویی با دکتر «حامد محمدپور» مدیر عامل شرکت سبحان انکولوژی به بررسی عواملی که موجب موفقیتهای این شرکت در حوزه داروهای انکولوژی و چشمانداز آینده آن پرداختهایم.
*در میان چالش های حوزه داروهای انکولوژی در کشور، شرکت شما موفق شده نوآوری هایی اثربخش ارائه دهد، چه عوامل کلیدی در مدیریت و فرهنگ سازمانی سبحان انکولوژی باعث شده این موفقیتها شکل بگیرند؟
همانگونه که در صورت سوال آمده است، صنعت دارو در حوزه انکولوژی با چالش های فراوانی از جمله لزوم واردات مواد اولیه با کیفیت، مسائل مربوط به تخصیص ارز خصوصاً در مواردی که با تامین کننده داخلی مواجه هستیم، نقدینگی و سرمایه در گردش به جهت دوره بالای وصول مطالبات این طیف از محصولات و غیره روبه رو می باشد، اما شرکت سبحان انکولوژی همواره سعی نموده، با در نظر گرفتن سرعت بالای تغییر تکنولوژی در زمینه توسعه محصولات ضد سرطان در راستای شناسایی و پاسخ به موقع به نیازها و انتظارات مشتریان خود به عنوان یکی از ذینفعان کلیدی اقدام نماید.
با رهبری اثربخش و افزایش انگیزش کارکنان نسبت به تقویت فرهنگ کار تیمی، تمرکز بر تحقیق و توسعه تکنولوژی های جدید با رویکرد فرآیند محور، توانمندسازی و ارتقا صلاحیت کارکنان و همکاری با موسسات علمی، سبحان انکولوژی گام بلندی برداشته است
برای این منظور، با رهبری اثربخش، شرکت سبحان انکولوژی به همراه افزایش انگیزش کارکنان نسبت به تقویت فرهنگ کار تیمی، تمرکز بر تحقیق و توسعه تکنولوژی های جدید با رویکرد فرآیند محور، توانمندسازی و ارتقا صلاحیت کارکنان و همکاری با موسسات علمی گام بلندی برداشته است. لذا با ترکیب این عوامل کلیدی موفقیت شرکت سبحان انکولوژی توانسته است در زمینه داروهای هازارد و انکولوژی نوآوری های اثربخش و موفقی را به منظور بهبود زندگی بیماران ارائه دهد.
*شما اخیراً در نشست مدیران ارشد گروه سلامت و دارویی برکت به دلیل عرضه محصولات نوین مورد تقدیر قرار گرفتید؛ فرآیند خلق این محصولات چگونه پیش رفت و چه تصمیم یا لحظه ای بود که احساس کردید در مسیر یک دستاورد بزرگ هستید؟
فرآیند خلق محصولات جدید سبحان انکولوژی از مطالعه بازار و شناسایی بازارهای جهانی و داخلی در حوزه تکنولوژی های هازارد و انکولوژی آغاز می شود و استراتژی های کسب و کار بنگاه در گام دوم تعیین می گردند.
پس از اولویت بندی تکنولوژی ها و با در نظر گرفتن مدیریت منابع مسیر راه توسعه محصولات یا مولکول های جدید شرکت مشخص می شوند؛ در گام چهارم شرکت مبادرت به مدیریت فرآیند ایجاد و توسعه محصول جدید با طی موفقیت آمیز مراحل تامین ماده اولیه از تامین کنندگان معتبر، فرمولاسیون آزمایشگاهی، مطالعات پایداری و تولید صنعتی در قالب نظام مدیریت پروژه تا زمان تجاری سازی و تحویل تکنولوژی به بازار دارویی می نماید و در ادامه به منظور مدیریت محصول در بازار، رویکرد مدیریت نوآوری در تمام مراحل چرخه عمر تکنولوژی از تولد و رشد تا بلوغ و افول در نظر گرفته می شود.
سبحان انکولوژی لحظه ای که بازخورد قابل توجهی از مشتریان خود از جمله پزشک، پرستار و بیمار نسبت به کیفیت بالای محصولات دریافت می کند و یا لحظه ای که مطالعات بالینی شرکت حاکی از هم ارز بودن شاخص های کیفی تکنولوژی با نمونه اصلی برند است، احساس دستیابی به موفقیت و کسب دستاورد دارد.
سبحان انکولوژی به دنبال آن است تا با شناسایی بیش از پیش فرصت های صادراتی، علاوه بر گسترش سطح دسترسی و فرآورده های خود در بازارهای صادراتی هدف، نسبت به افزایش سهم بازار خود اقدام نماید
*با توجه به آینده پژوهی در حوزه سرطان و داروهای هدفمند، چشم انداز سبحان انکولوژی برای 5 سال آینده چیست و چه نقشی برای خود در اکوسیستم نوآوری دارویی ایران و منطقه قائل هستید؟
سبحان انکولوژی در راستای آینده پژوهی به عمل آمده و با علم به افول در معرفی محصولات و تکنولوژی های جدید در حوزه شیمی درمانی سنتی، از طرف دیگر با افزایش تاییدیه های جهانی در حوزه محصولات هدف درمان غیربیولوژیک و بایو، از پتانسیل بالایی برای رقابت و توسعه فرآورده خوراکی در حوزه هازارد و ضد سرطان برخوردار بوده است.
ضمناً شرکت سبحان انکولوژی در طی سالیان اخیر همواره به عنوان شرکت برتر صادراتی شناخته شده و به دنبال آن است تا با شناسایی بیش از پیش فرصت های صادراتی، علاوه بر گسترش سطح دسترسی و فرآورده های خود در بازارهای صادراتی هدف، نسبت به افزایش سهم بازار خود اقدام نماید.